מסכי מחשב שהכי מתאימים למשרדים ועסקים

היום חלק משמעותי מאוד מכל עסק, בעיקר עבודות משרדיות למיניהן, הוא כמובן מחשוב, כשהכל כבר הפך לדיגיטלי ואנחנו עושים רוב מוחלט של הפעולות העסקיות והמשרדיות בסביבה ממוחשבת ודיגיטלית. מגמה זו רק התחזקה עם משבר הקורונה שהעביר המוני עובדי משרדים לעבוד מהבית, ממשרד ביתי. לכן החשיבות של בחירת ציוד מחשוב איכותי, המתאים למשימות עבורן הוא מיועד, היא קריטית גם לרווחת העובדים ובהחלט גם להצלחת העסק, בין אם עסק קטן ובין אם הוא תאגיד רב לאומי ענקי.

לצד תשתיות אינטרנט חזקות ויציבות, פתרונות אבטחת סייבר מתקדמים ומותאמים אישית ומחשבים שיכולים לעמוד בעומסי העבודה שאתם דורשים מהם מבחינת כוח מחשוב ועיבוד, עיבוד גרפי וכיוצא באלו – מסכי מחשב הם מהאלמנטים החשובים ביותר לעבודה משרדית יעילה ולתפוקה גבוהה של העובדים. מסך המחשב הוא האזור הוויזואלי של המחשב, המקום בו רוב העבודה נעשית ע"י העובדים שלכם, לכן ככל ש"נדל"ן" המסך שלהם יותר מתאים לסוג העבודה המתבצעת ומספק חוויית משתמש איכותית יותר, כך העבודה עצמה תתבצע בצורה מהירה ואפקטיבית יותר. 

לכן בנינו עבורכם מדריך קצר ושימושי על בחירת מסכי מחשב שהכי מתאימים למשרדים ולעסקים, כמו גם למשרדים ביתיים שהולכים והופכים יותר ויותר נפוצים בימים טרופים אלו. 

גודל המסך – גדול יותר, טוב יותר

גדלי המסכים היום בכלל לא דומים למה שהיה במשרדים בשנים קודמות, בעבר שאינו כל כך רחוק למעשה. באופן כללי, ככל שיש לעובד יותר שטח מסך, כך יותר טוב והעבודה – כל עבודה – מתבצעת יותר טוב ובנוחות משודרגת. כך, כל מי שעבר למודל עבודה עם שני מסכים לעומת מסך קטן אחד או במסך רחב (Ultra-Wide) לעולם לא יוכל לחזור אחורה למסך קטן ומצומצם. לכן, בבואכם לבחור מסך מחשב למשרד או לעסק, נסו לבחור את גודל המסך הכי גדול שנכנס בתקציב שלכם ובמקום הפיזי שיש לכם על שולחן העבודה. 

המסכים היום דקים וקלילים מאוד, כך שבמקרים רבים בהחלט יש מקום למסך גדול או אפילו לכמה מסכים המחוברים לאותו מחשב. מומלץ שלא לרדת קטן יותר ממסך בגודל 24 אינץ', מתחת לזה היום זה כבר ממש קטן ולא נוח לעבודה. 

סגנונות מסכי מחשב – עולם ומלואו של אפשרויות!

תחום מסכי המחשב כולל אינספור דגמים ואפשרויות, באמת עולם ומלואו של אפשרויות למסכים המתאימים למשרדים ועסקים. זה מתבטא בטכנולוגיית המסך עצמה, צורת וסגנון המסך עצמו, רזולוציות תצוגה זמינות ומגוון פרמטרים טכניים. לפניכם כמה דוגמאות להמחשה וכדי לקבל רעיונות לבחירת המסך שהכי מתאים ליישומים העסקיים והמשרדיים שלכם:

  • מסכים עם צגים קעורים – במקום פאנל שטוח וישר, אלו מסכים שלהם פאנלים קעורים, מספקים חוויית צפייה ייחודית ואיכותית, בפורמט סטנדרטי או בפורמט רחב במיוחד. מתאים ליישומי גרפיקה, יצירת תכני וידאו, פיתוח משחקים.
  • מסכים שטוחים סטנדרטיים – אלו מסכי המחשב הקלאסיים הזמינים היום והם בהחלט הרוב בשוק. מסכים עם פאנל שטוח, בגדלים משתנים. הבחירה הקלאסית והזולה יותר לעבודות משרדיות פשוטות כמו טבלאות, גרפים, אינטרנט בסיסי, כתיבת קוד וכיוצא באלו – מומלץ להעדיף מסך כמה שיותר איכותי מבחינת רזולוציה, בהירות ושאר פרמטרים. 
  • מסכי מחשב LED – מסכים איכותיים, חסכוניים במיוחד בחשמל ועם איכויות תמונה מצוינת למרבית המשימות המשרדיות הבסיסיות.
  • מסכי QLED – מסכים חדישים עם טכנולוגיית תצוגה מתקדמת, חכמה ועם איכויות תמונה מדהימות – בעיקר מבית סמסונג שהביא המובילה בטכנולוגיית QLED. מסכים עם בהירות גבוהה מאוד, עומק ועושר צבעים מהמם, דיוק צבעים איכותי ועבודה ברזולוציות גבוהות ליישומים גרפיים מגוונים. 
  • מסכי Ultra-Wide – מסכים רחבים במיוחד, מתפקדים כמו שני מסכים זה לצד זה אבל בחבילה יותר אלגנטית, נוחה ומאוד ורסטילית מבחינת האפשרויות לעבודה, יצירת תוכן, גרפיקה וכו'.

התאימו את מסך המחשב לסוג העבודה שיש לבצע עליו

 

אם בעבר מסכי מחשב במשרדים היו קופסאות כבדות ומגושמות, שפעלו באותו אופן וסיפקו שטח מסך קטן לעומת גודל היחידה עצמה, היום הטכנולוגיה כל כך מתקדמת שהמסכים הפכו גדולים ומשוכללים בצורה מדהימה. ישנם סוגים רבים של מסכים מבחינת טכנולוגיית תצוגה, רזולוציה, דיוק צבעים וכיוצא באלו וממש קריטי להתאים את המסך לסוג המשימות שמבצעים עליו – ממסך המשמש בעיקר לעבודה משרדית של טבלאות, גרפים, כתיבת מסמכים ונתונים, דרך מסכים לעבודות תכנון הנדסיות בתוכנות CAD כבדות ועד מסכים למשימות גרפיות מורכבות וליצירת תוכן. 

המסך צריך להתאים לעובד ולמשימות שעליו לבצע גם מבחינת גודל ושטח מסך אך גם בהיבטים כמו דיוק צבעים, מהירות תגובה (פחות משמעותי לעבודה ויותר למשחקים), קצב ריענון, רמת בהירות, עומק ואיכות הצבעים השחורים, רזולוציה גבוהה מספיק וגם קישוריות מתאימה (למשל חיבורי ת'אנדרבולט או USB-C). 

image/svg+xml image/svg+xml

שנתכנן ביחד שינוי אווירה במשרד?

השאירו מספר טלפון ונחזור אליכם

לייעוץ ראשוני חייגו זמינים בוואטצאפ